განათლება : ქიმიკოსი, ივ. ჯავახიშვილის სახელობის სახელმწიფო უნივერსიტეტი სპეციალობა: გარემოს ქიმია და კონტროლი
განათლება : სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტი, OCN / Yore Learning, ბრიტანეთი
განათლება: შრომის უსაფრთოების სპეციალისტი , სახელმწიფო აკრედიტებული კურსი
სურსათის უვნებლობის მენეჯერი - გამოცდილება 21 წელი
HACCP -ის სისტემის სპეციალსტი - გამოცდილება 8 წელი
ტრენერი ( სურსათის უვნებლობა, ჰიგიენა და HACCP ) - გამოცდილება 12 წელი
ხარისხიs მენეჯერი ISO 9001, ISO 17025 , ISO 15198 - გამოცდილება 5 წელი
ტურიზმი, სასტუმრო ბიზნესის სექტორი, საზოგადოებრივი კვების ობიექტები, სამედიცინო და საგამოცდო ლაბორატორია
ელ-ფოსტა: ketevanlortkipanidze@gmail.com